Spring naar content

Ontmoeting met Claudia Cardinale

Als eregast van deze eerste editie mag het BRIFF Claudia Cardinale, één van de grootste filmsterren uit de 20ste eeuw, verwelkomen voor een exclusief interview over haar opmerkelijke carrière, ter inleiding van de klassieker, Once Upon a Time in the West op donderdag 22 juni om 19u00 in Bozar.
Op 21 juni zal Claudia Cardinale ook Il Gattopardo van L. Visconti komen voorstellen in Vendôme.
Cardinale, waar icoon van de Zevende Kunst, versterkt met haar aanwezigheid deze brede retrospectieve die haar enorm talent in de verf zet. Sinds haar debuut in I guappi, geregisseerd door haar metgezel Pasquale Squitieri, tot Twice Upon A Time In The West, een film van Boris Despodov, brengt het BRIFF met 6 langspeelfilms en 4 shorts een bruisende hommage aan deze grote dame van de Italiaanse cinema. Het is de gelegenheid om te genieten van een aantal grote klassiekers, maar ook om unieke masterpieces uit haar briljante carrière te ontdekken.
Scroll naar boven