Spring naar content
equipe-pict

TEAM

Un Soir … Un Grain is al 20 jaar actief in de organisatie van festivals en in de ondersteuning van de film. We promoten de kortfilm al 20 jaar via het Brussels Short Film Festival dat onlangs door de Academy opgenomen werd in de lijst van de Oscar qualifying short film festivals.

We promoten de Belgische langspeelfilm al 12 jaar via het Be Film Festival waarvan de laatste editie in december 2017 georganiseerd werd in Bozar en in de Cinematek. Vanaf juni 2018 zal het Be Film Festival inderdaad deel uitmaken van het Brussels International Film Festival om op die manier onze films te blijven steunen!

Un Soir … Un Grain heeft zich een solide reputatie verworven door de kwaliteit van de programmasamenstelling, door de correcte ontvangst van de professionelen uit de hele wereld en door de feestelijke stemming die ook internationaal gewaardeerd wordt. De vereniging kon daarbij rekenen op de onmisbare steun van talrijke openbare en privépartners, en van alle professionelen, onder meer via de talrijke beroepsverenigingen.

Intern team

Generale en Aartistieke directie Pascal Hologne en Céline Masset
En het volledige team van Un Soir Un Grain

Externe medewerkers

Juliette Duret
(Verantwoordelijke van Bozar Cinema)
Programmasamenstelster “Internationale competitie” & coördinatrice van de sectie “Series”

Arnaud Gourmelen
(Programmasamensteller van de Quinzaine des Réalisateurs op het Festival van Cannes en van het Festival Premiers Plans van Angers)
Programmasamensteller “Internationale competitie”

Sophie Sallin
(onafhankelijke ex-producente voor de TSR, medewerkster van het Festivalvan Locarno, …)
Coördinatrice van de sectie “Europese aflossing” met de ARRF

Frédéric Cornet

Scroll naar boven