Spring naar content

Briff zoekt vrijwilligers

De allereerste editie van het Brussels Internationaal Film Festival  vindt plaats van 20 tot en met 30 juni, met filmvoorstellingen in BOZAR, Flagey, Vendôme, Galeries, Palace en UGC De Brouckère. Op de Kunstberg worden openlucht filmvoorstellingen opgezet en er komt een heuse BRIFF Village op de Anspachlaan.

Op het programma: de films in competitie (nationale, internationale en Europese), maar ook films buiten competitie (retrospectieven, specifieke thema's, best off, etc.). De jeugd wordt niet vergeten maar juist in de schijnwerpers gezet met speciaal voor hen geselecteerde films.
Professionals kunnen ondertussen workshops, masterclasses en exclusieve ontmoetingen bijwonen.

Daarnaast organiseren we concerten, dj sets, barbecue, een afterwork, piano bar en nog veel meer!

Tussen 20 en 30 juni verandert Brussel in de échte hoofdstad van de cinema en trappen we officieel het festivalseizoen op gang. Vzw "Un Soir … Un Grain" wil met dit nieuwe festival een warm en uitbundig filmfeest op touw zetten in het hart van onze stad!

Zie je het zitten om hier aan mee te werken en ons team te vervoegen?

Meld je dan aan als vrijwilliger voor het festival! Hieronder vind je het inschrijvingsformulier terug om je kandidaat te stellen.

Enkele voorwaarden voor inschrijving:

  • Minimum 10u tijdens het festival aanwezig kunnen zijn.
  • Om administratieve redenen mogen we geen kandidaten accepteren met een
    leeftijd onder de 18 jaar.

In ruil voor je prestatie ontvang je verschillende voordelen: Een accreditatie die je toegang geeft tot de verschillende voorstellingen, één drankticket per gepresteerd uur (te gebruiken aan de verschillende festivalbars), een gratis ticket voor een filmvoorstelling naar keuze (geldig voor één persoon) per twee gepresteerde uren als vrijwilliger, broodjes en (fris)drank in functie van de gepresteerde uren.

Stap 1 van 3 - Renseignements personnels

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Scroll naar boven