Spring naar content

Voor de allereerste editie, het BRIFF zoekt vrijwilligers!

De allereerste editie van het Brussels Internationaal Film Festival vindt plaats van 20 tot en met 30 juni, met filmvoorstellingen in BOZAR, Flagey, Vendôme, Galeries, Palace en UGC De Brouckère. Op de Kunstberg worden openlucht filmvoorstellingen opgezet en er komt een heus BRIFF Dorp (tent) op de Anspach Boulevard.

Op het programma: de films in competitie (nationale, internationale en Europese), maar ook films buiten competitie (retrospectieven, specifieke thema’s, best off, etc.). De jeugd wordt niet vergeten maar juist in de schijnwerpers gezet met speciaal voor hen geselecteerde films.
Professionals kunnen ondertussen workshops, masterclasses en exclusieve ontmoetingen bijwonen.

Daarnaast organiseren we concerten, dj sets, barbecue, een afterwork, piano bar en nog veel meer!

Tussen 20 en 30 juni verandert Brussel in de échte hoofdstad van de cinema en trappen we officieel het festivalseizoen op gang. Vzw “Un Soir … Un Grain” wil met dit nieuwe festival een warm en uitbundig filmfeest op touw zetten in het hart van onze stad!

Zie je het zitten om hier aan mee te werken en ons team te vervoegen?

Hier vind je het inschrijvingsformulier terug om je kandidaat te stellen.

Scroll naar boven